25 de nov. 2010

REINSERCIÓ PER ALS INMIGRANTS?




Segons les últimes dades estadístiques publicades per la Generalitat de Catalunya (agost 2010), un 44,92% de la població reclusa a les presons catalanes és estrangera.

4 comentaris:

  1. muchos delincuentes extranjeros ya vienen a España con la idea de delinquir,porque aqui el robar, vender drogas,etc les sale muy barato esto dicho por ellos mismos; las leyes en este país tendrán que cambiar y poner penas más duras contra delitos como estos.En la mayoria de los paises los jueces son implacables contra el delincuente y si es reincidente mucho más, es por ello que mucho delincuentes prefieren delinquir en España y no en sus paises de origen.porque su dicho es :"si caigo preso en España no importa porque las carceles aqui son como estar en un hotele de cinco estrellas"

    ResponElimina
  2. Si, és veritat que això passa en casos d'immigrants sense papers que delinqueixen en el nostre país i, si els enxampen, les presons els ofereixen manutenció, assistència sanitària, un sostre on dormir i formació laboral i educativa. Però l'estat espanyol és ja , degut a la duresa del seu codi penal, l'estat amb més nombre de presos d'Europa, si bé l'index de criminalitat és dels més baixos. La solució no passa doncs per endurir encara més les penes i potser si per la seva expulsió del país.

    ResponElimina
  3. Dices que es somos el país con mayor número de presos de Europa.Podría ser en parte por lo lenta de va la Justicia.A mi modo de ver, los juicios
    tendrían que agilizarse más.
    Y por qué en nuestras cárceles hay personas sin
    papeles?.Quizás su mantenimiento lo tendría que pagar la administración del país de donde provienen.

    ResponElimina
  4. La manca de jutges i d'agilitat en els processos judicials és un altre problema que vull plantejar en el blog.
    Respecte als immigrants sense papers i, per tant indocumentats, fa que moltes vegades no es pugui saber d'on provenen.

    ResponElimina