24 de nov. 2010

ENCAMINATS CAP A LA REINCIDÈNCIA

                                  

La reincidència del delinqüent no es dèu a que el càstig no hagi estat suficient, tal com el Sr. Fernando Savater ens indica en el següent video. Si el delinqüent no es vol rehabilitar, no ho farà. Hi ha delinqüents que, per les raons que siguin, són irreciclables, irrecuperables per a la nostra societat. No coneixen altra cosa que el delicte i la presó. Hi ha poc més a fer amb ells, que tenir-los tancats per tal que no puguin delinquir. Ara bé, una cosa està clara, no tots els presos són iguals. Segur que gran part voldria refer la seva vida. El problema està en que fer-ho dins una presó els serà molt difícil i, pràcticament impossible, amb la superpoblació que pateixen avui les nostres presons.

                                

2 comentaris:

  1. Interesante el Artículo publicado en La Vanguardia, día 28-11-2010 sobre Sor Genoveva, que durante años ha tratado con presos.
    Un preso le dijo un día :
    "Una persona es capaz de cambiar de vida cuando alguien llega a su corazón".

    ResponElimina
  2. Imagina el que podríem arribar a fer si cadascú de nosaltres tingués consciència de la seva pròpia espiritualitat... Seríem millors persones convisquent en un món millor.

    ResponElimina